reede, 3. november 2017

Harry Raudvere esitles raamatut "Hüüdnimi Eestlane"

13.oktoobril ilmavalgust näinud 660-leheküljeline raamat "Hüüdnimi Eestlane" on nüüd tuurile saadetud. Raamatutena raamatukogudesse, raamatupoodidesse ja lugejateni. Elavas versioonis aga käib autor Harry Raudvere mööda Eestimaad raamatut tutvustamas.

Nii ongi suurepärane võimalus autoriga kohtuda juba homme, 4.novembril Tartu Kaubamaja Apollos ning 18.novembril Kuressaare Rahva Raamatus:



Kui ma eelmisel nädalal erinevates kohtades lugejatega kohtumas käisin, rääkisin enda kirjastatud raamatutest ka. Kõikjal kuulsin, kuidas info Harry raamatu kohta on juba nendeni jõudnud ja tahaks lugeda.

"Hüüdnimi Eestlane" räägin ühe noore mehe seiklustest nõukogude aja lõpus Venemaal ja Eestis. Nii on see hea pilguheit minevikku neile, kes seda aega ei mäleta ja vahva nostalgiline retk neile, kes ise sel ajal on elanud. Kuigi nõukogude aeg on minu jaoks alati kuidagi hirmutav olnud, siis raamatu "Hüüdnimi Eestlane" peategelane liugleb erinevatest olukordadest läbi vägagi sujuvalt.

Algselt on mõnigi raamatu 660 leheküljest ehmunud, kuid kätte võttes läheb lugemine kiiresti. Lugejad on öelnud, et kui juba kord alustasid, siis enam käest panna ei saa.

Ostusoovidega tasub kiirustada! Tänase päeva seis on see, et raamatud lähevad poest, nagu soojad saiad. Apollosse saatsin juba juurde. Kui nüüd esimene tiraaž otsa saab, siis kordustrükk tuleb alles koos teise osaga. Nii et kui huviline oled, siis ära jäta ennast raamatust ilma.

Harry Raudverega tule aga kohtuma:
4. novembril kell 13 Tartu Kaubamajas (FB üritus on siin)
18. novembril kell 13 Kuressaare Rahva Raamatus (FB üritus on siin)

Tallinnas Solarise keskuses nägi esitlus välja nii:


***
Tule liitu ka meie facebooki lehega Minu ilus elu maal. Siis saad edaspidigi kohe teada, kui midagi uut ja vahvat teeme! 
Mina olen Heli Künnapas (35), hariduse poolest personalijuht, praegu kirjanikust, kirjastajast ja poliitikust ema neljale lapsele (8a, 6,5a, 5a ja 3a). Minu "sulest" on praeguseks ilmunud 13 raamatut (sealhulgas menukas noortekas "Ütlemata sõnad" ja romantilised jutustused "Jõuluks koju", "Mu koju tood sa" ja "Saatmata kirjad" jne- see on minu 2017.aasta väljakutse, mille käigus avaldan ühe romantilise jutustuse üle kuu).

Hetkel juhin ja arendan Heli Kirjastust, mis avaldab mu enda ja nüüd ka  teiste kirjanike raamatuid. Suviti korraldan lastelaagreid. Meie maaelu rikastavad veel koerad, lambad ja kassid. Muudest loomadest oleme hetkel mõneks ajaks loobunud. Lisaks siinsele blogile kirjutan lugemisblogi http://midaheliluges.blogspot.com  

Minu viimasest menukast romantilisest lühiromaanist, saad lugeda siit: "Naine, kes ei nuta, saab rikkaks". Selle raamatuga algas ka vinjettide kogumise mäng. Selle kohta loe samast postitusest!!!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar