pühapäev, 20. august 2017

Minu lihtsad nipid Delfi naistekas

Viimase kuu jooksul olen nüüd korduvalt Delfi naistekas avaldanud oma mõtteid ja lihtsaid nippe. Nemad küsisid ja mina ikka kirjutan hea meelega. Üldse ma kirjutan alati hea meelega, kui küsitakse.

Delfi naistekaga algas meie tihedam koostöö siis, kui nad olid nõus järjejutuna avaldama minu romantiliste lühiromaanide sarja "Mõni õhtu romantikat" esimese raamatu "Jõuluks koju". See oli minu jaoks äge kogemus, sest esimest korda elus sain lugejatelt kogu aeg jooksvalt oma raamatu kohta tagasisidet.

Romantika sarja järgmiste raamatutega oleme teinud nii, et nad avaldavad mõned esimesed peatükid raamatust ja seejärel on toimunud ka loosimine.

Tähelepanu: 25.augustini on võimalik osaleda mu romantika raamatute loosimises Heli Künnapase loomingu lehel. Selleks vajuta SIIA ja saad oma osalemissoovi kirja panna. Seekord loosin välja igast sarja raamatust ühe eksemplari, seega tuleb kirja panna, millist osa soovid.

Loosimise info näeb välja selline (aga osalemiseks mine ikka sinna lehele):


Nii pakutigi mulle nüüd võimalust Delfi naistekas ka oma teistsuguseid mõtteid avaldada. Minu artiklid seal lehel on sellised:

20.08.2017 Suurte kogemustega ema annab nõu: üks suurepärane nipp, kuidas lapsed rahulikuks saada!

23.07.2017 Nelja lapse ema arutleb: milline on halb ilm ja kas suvi on olemas?

21.07.2017 Heli Künnapas: laske lapsukestel töötada! 

Kellel need lookesed siiani on vahele jäänud, siis saavad nüüd lugeda.

Kui sul on teemasid, millest võiksin seal veel kirjutada, siis anna aga teada! 

Juba paari päeva pärast räägin teile aga ühest lahedast ideest, mille abil igaüks teie seast saab samuti oma elu paremaks, ilusamaks, külluslikumaks ja jõukamaks muutma hakata. Ise olen hirmus vaimustunud, aga... veel veidi viimistlemist.


***
Tule liitu ka meie facebooki lehega Minu ilus elu maal. Siis saad edaspidigi kohe teada, kui midagi uut ja vahvat teeme! 

Mina olen Heli Künnapas (35), hariduse poolest personalijuht, praegu kirjanikust, kirjastajast ja poliitikust ema neljale lapsele (8a, 6,5a, 5a ja 3a). Minu "sulest" on praeguseks ilmunud 12 raamatut (sealhulgas menukas noortekas "Ütlemata sõnad" ja romantilised jutustused "Jõuluks koju", "Mu koju tood sa" ja "Saatmata kirjad"- see on minu 2017.aasta väljakutse, mille käigus avaldan ühe romantilise jutustuse üle kuu).

 Hetkel juhin ja arendan Heli Kirjastust, mis avaldab mu enda ja nüüd ka  teiste kirjanike raamatuid. Suviti korraldan lastelaagrit. Meie maaelu rikastavad veel koerad, lambad ja kassid. Muudest loomadest oleme hetkel mõneks ajaks loobunud. Lisaks siinsele blogile kirjutan lugemisblogi http://midaheliluges.blogspot.com  

Minu viimasest menukast romantilisest lühiromaanist, saad lugeda siit: "Naine, kes ei nuta, saab rikkaks". Selle raamatuga algas ka vinjettide kogumise mäng. Selle kohta loe samast postitusest!!!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar