pühapäev, 13. august 2017

Loe, kuidas naine, kes ei nuta, saab rikkaks

Täpselt nii ongi- avastasin saladuse, et naine, kes ei nuta, saab rikkaks. Ja mis ma teen, kui mõne saladuse avastan? Ikka panen kohe raamatusse.

Nagu ma postituses Minu juulikuu eesmärgid ja nende täitmine kirjutasin, pidin juulikuus välja andma romantika sarja järgmise raamatu. Tegelikult küll pidi see ilmuma juba juunis, aga no kõik muud tegemised ei toetanud algset plaani. Nüüd on aga lettidel.


"Naine, kes ei nuta, saab rikkaks" on romantiliste lühiromaanide sarja "Mõni õhtu romantikat" neljas raamat. Seekordne raamat on minu enda jaoks eriline, sest see on esimene raamat pärast seda, kui ma ise õppisin juurde palju teadmisi, mis aitavad enda ja eluga paremini hakkama saada. Seda kõike tänu Crystal Ra KSUE koolitusele. Huvi korral uuri Crystal Ra koolituse kohta siit: KSUE tutvustus. Kas minu värskem ellusuhtumine tuleb ka raamatukaante vahelt välja? Seda peate teie ütlema.


Selle raamatu mõte ja keerdkäigud jõudsid minuni küll kuidagi kusagilt õhust ... seletamatuid teid pidi ... seega usun, et puudutamata see ühestki lugejast mööda ei lähe. Ettetellijad on oma raamatud kätte saanud ja ka enamus viimasel ajal tellinutest. Siiani on tagasiside kinnitanud mu enda arvamust, et see raamat puudutab.

Raamatu tagakaanele kirjutasin sellise tutvustuse:
Paar aastat tagasi Pärnu-Jaagupi lähedusse koos abikaasaga maamaja ostnud Ave avastab äkitselt, et on oma kahe poja ning üha kasvava majapidamisega üksi jäänud. Naise linnast pärit abikaasa Martin on ema õhutusel vanemate koju tagasi kolinud. Kange naine aga on otsustanud lootusetuna näivast olukorrast üksi välja rabeleda ning lastele jätkuvalt maal elamise rõõme pakkuda. 
Pideva keerulise rahalise olukorra ja muude hädade tipuks lõpetab auto Avega koostöö. Nii satub naine kohaliku mehhaaniku Robini juurde. Esialgu ülbe ja üleolevana tunduv mees näitab aja jooksul ka oma teist külge, kuid Robinilgi on omad varjud ja haavad minevikust. 
Kuidas naine, kes ei nuta, selle kõige keskel rikkaks saab, loe juba raamatust.
Selles raamatus alustasin ka vinjettide kogumise mängu. Kõik, kes koguvad kokku raamatu "Naine, kes ei nuta, saab rikkaks" ning järgmise kahe osa vinjetid, saadavad need mulle, saavad detsembrikuus ilmuva raamatu tasuta!!! Lihtsalt sellepärast, et jõulud on jagamise aeg!

Ise kirjutan hooga juba järgmist osa. Sellepärast pean endale meelde tuletama, et raamatu sünd on ikka suur asi ja väärib hetkeks peatumist ja endale õlale patsutamist. Romantika sarja raamatute ideed on küll tulnud nii, et kui jooksma hakkab, siis pidama ei saa. Sellepärast tundubki endale kuidagi ka, et väga libedalt läheb. Ja siis ongi lihtne öelda, et "ah, see polnud ju midagi ... kõigest järjekordne raamat!" Nii ma nüüd õpingi peatuma ja ütlema:
 "Tubli, Heli! Ilmus järjekordne raamat, millesse sa panid oma hinge ja mille valmimise nimel pingutasid! See ei tulnud niisama, vaid pidid ennast selleks kokku võtma, oma aega ja energiat hästi juhtima, et töö tulemus oleks soovitult hea!"


Nüüd ma enam ei löö hooletult ühegi oma ilmunud raamatu peale, vaid tunnistan ka endale, et isegi kui raamatukese kirjutamine käis kiirelt ja valutult, siis see on siiski minu töö tulemus. Kiire ja valutu töötamine näitab lihtsalt seda, et ma teen õiget asja, olen leidnud oma õige töö ja annan endast välja seda, mida pean.

Aitäh-aitäh-aitäh kõik, kes te mu raamatuid loete! Ma olen teile niiii ülimegagigaväga tänulik, sest just tänu teile on mul põhjust uusi teoseid kirjutada! Ainult sellepärast, et teie armastate mu raamatute tegelasi samamoodi, nagu ma ise ja ei lase neil tühjusesse kaduda!

Ma tänan!

***
Tule liitu ka meie facebooki lehega Minu ilus elu maal. Siis saad edaspidigi kohe teada, kui midagi uut ja vahvat teeme! 

Mina olen Heli Künnapas (35), hariduse poolest personalijuht, praegu kirjanikust, kirjastajast ja poliitikust ema neljale lapsele (8a, 6,5a, 5a ja 3a). Minu "sulest" on praeguseks ilmunud 12 raamatut (sealhulgas menukas noortekas "Ütlemata sõnad" ja romantilised jutustused "Jõuluks koju", "Mu koju tood sa" ja "Saatmata kirjad"- see on minu 2017.aasta väljakutse, mille käigus avaldan ühe romantilise jutustuse üle kuu).

 Hetkel juhin ja arendan Heli Kirjastust, mis avaldab mu enda ja nüüd ka  teiste kirjanike raamatuid. Suviti korraldan lastelaagrit. Meie maaelu rikastavad veel koerad, lambad ja kassid. Muudest loomadest oleme hetkel mõneks ajaks loobunud. Lisaks siinsele blogile kirjutan lugemisblogi http://midaheliluges.blogspot.com 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar