pühapäev, 10. jaanuar 2016

Noorteraamat "Tähtajaline elu" 1.osa SOODUSHINNAGA

Uuel aastal on tulemas uued raamatud. Nii tahaks eelmise aasta raamatud endale hea ja uue kodu leida, et uutele ruumi teha. Samuti tähendab see, et uute raamatute trükkimiseks-toimetamiseks-kujundamiseks on raha vaja ja parim stardikoht selleks ongi eelmised raamatud.

Minu töötuba kaunistavad veel mitmed kastid noorteraamatut "Tähtajaline elu" 1.osa. Raamatu teine osa peaks lugejateni jõudma veebruaris-märtsis. Teeme nüüd uuteks raamatuteks ruumi. Nii on "Tähtajaline elu" 1.osa nüüd minult otse ostes hinnaga 7,5€ (+ postikulu). Soovist anna teada: helikunnapas@gmail.com .


Margit Peterson arvab, et see on minu raamatutest veel kõige parem ja haaravam. Margit kirjutab minu raamatust nii (kliki pealkirjal): Tähtajaline elu, 1.osa.

See raamat on soovitav neile noortele, kes lähevad välismaale tööle või õppima. Raamatu kokkuvõte on selline:
"Pool aastat tagasi olin ma selleks väga valmis. Jalutasin tihti Pirital, silmitsesin lahkuvaid laevu ja teadsin, et ühel päeval olen ma sellel laeval. Ja nüüd olingi. Teel Ameerikasse. Unistuste maale. Ei, mitte laevaga. Kõigepealt ikka laevaga Soome ja siis lennukiga Ameerikasse. Aastaks. Lapsehoidjaks.
Pool aastat tagasi tundus see ainuvõimalik variant oma elu uuesti joonde saada... Või pigem oma elust välja saada. Sest mu elu oli väljakannatamatu ja ma ei teadnud, kuidas kogu olukorda lahendada.
Siis aga polnud mu elus Krisi. Nüüd on. Või oli? Sest mina lahkusin, aga tema jäi ning ma ei saa sinna midagi teha. "

Heli Künnapas´e kolmas noorsooromaan on esimene pool kaheosalisest teosest, mille peategelane Rebecca tegi õnnetu armastuse ja eneseotsingute tõttu otsuse minna aastaks Ameerikasse lapsehoidjaks. Suhted, võõras riigis hakkamasaamine, sõprus, reetmine- need on teemad, millega tal tuleb hakkama saada ning omad õppetunnid õppida. Kodumaale maha jäänud suhtekolnurk ei tee elu kuidagi lihtsamaks."


Samuti on saadaval mõned minu romaanid "Homme on ka päev". Minu käest ostes hinnaga 5€. Poodides seda enam pole, nii et ainult minu käest saabki.
Kirjanik Peeter Helme arvamust mu romaanist kuula siit- uus raamat "Homme on ka päev".


Raamatu kokkuvõte:
"Kairiti elus on kõik üldiselt rahulik ja stabiilne. Tal on juhtiv töökoht ministeeriumis, kindel elukaaslane ja head sõbrannad, ent täielikku rahuldust ta sellest peamiselt töö ümber keerlevast oravarattast siiski ei tunne. Kui see teistele üsna kadestamisväärsena näiv elu ühel hetkel mitmest nurgast logisema hakkab ja Kairit lisaks sellele ka kodumaile väikesesse Nootsa alevikku sattudes mõnda vana tuttavat kohtab, avaneb tal oma elule täiesti uus vaade. Heli Künnapas on varem avaldanud ühe raamatu, noorteromaani "Lõpupidu" 2011. aastal. Igapäevaselt peab ta Pärnumaal suurt talu ning on aktiivne blogipidaja. "Homme on ka päev" on Tänapäeva 2011. a romaanivõistlusel äramärgitud töö."


16 noorteraamatut "Tristan" on samuti saadaval hinnaga 12€.

"Eliitkooli 11. klassi õpilase Miia arvates on tähtis olla parim kõiges, mida teed. Tema jaoks on kõige olulisem asi tantsimine. Ent see muutub, kui elu armastuse Taneliga tähistatud romantiline sõbrapäev lõpeb ettekavatsematult – rasedusega. Kuidas noored ootamatus olukorras hakkama saavad? Milliseid üllatavaid külgi näitavad neid ümbritsevad inimesed? Ja kas ootamatult Miia ellu ilmuv Steven muudab loo veel keerulisemaks või aitab selle hoopis lahendada?

Praegusel hetkel tundsin, et kõik on muutunud. Jah, ma jään alatiseks oma vanemate lapseks, aga see väike abitu olevus on siin minu pärast. Ainult seetõttu, et mina otsustasin, et ta ikkagi peab siia ilma sündima. See tähendab, et nüüd on minul vastutus selle eest, mida see ilm talle pakub. Mina vastutan selle eest, et tema tulek siinpoolsusesse oleks põhjendatud.

Paljudele oleks lihtsam olnud, kui oleksin otsustanud aborti teha. Äkki oleks mul endal ka lihtsam olnud. Aga ma ei teinud, seega olen süüdi, et minu poeg peab siinses kurjas ja kurvas maailmas hakkama saama. Minu ülesanne on näidata talle selle elu helgemat poolt.

Ja seda ma kavatsen ka teha!

Ma luban sulle, väike poiss, et koos saame kõigega hakkama!"

Autogrammi kirjutan ka loomulikult kõigisse raamatutesse sisse!

Anna oma soovist teada helikunnapas@gmail.com ja aita uutele raamatutele ruumi teha!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar