pühapäev, 6. detsember 2015

Juss Haasma nägu kõlab tuttavalt

Mind vähegi tundvad inimesed teavad, et ma pole teleka inimene. Lihtsalt muidki asju on teha. Kõige vähem vaatan telekat ajavahemikus 20.00-22.00, kuna see on laste õhtuste tegemiste ja magamamineku aeg.

Nii et iga valemi järgi on enamus näosaateid minust mööda läinud. Erilisemad etteasted on nähtud, kui need FBs või mujal netis on ette jäänud. Mõni üksik ka kogemata teleka ette maandudes. Kusjuures tegelikult saade "Su nägu kõlab tuttavalt" meeldib mulle väga, aga väheste huvitavate etteastete nägemiseks 10 tundi juttu ja sama palju reklaami vaadata on minu jaoks mõeldamatult palju raisatud aega.

Märt Avandi viimase hooaja saatejuhina on minu arust väga hea valik. Lugesin algul neid äraootavaid jutte, et kuidas ta Mart Sanderi jälgedes käimisega hakkama saab, aga minu meelest on nüüd saatejuhi kommentaarid tõesti naljakad ja ei riiva kedagi (vähemalt need, mida mina olen näinud). Mart Sander kippus üle piiri minema, nii et tihtilugu pani küsima, et kas saatejuht ise ka aru sai, kuidas ta mõnda osalejat tegelikult solvas?

Jussist siis ka. Jah, ma vaatasin varem sarja "Pilvede all" päris regulaarselt. Ma lugesin Wikipediast, et Juss on seal osalenud, aga ma ei mäleta küll. Olen siin varemgi tõestanud, et inimeste mäletamine pole minu kõige tugevam külg, seega võisin tegelikult aastaid tagasi tema mängu selles sarjas nautida, aga ma ei mäleta. Igatahes usun, et tema olemasolust sain teadlikuks alles näosaates (kusjuures mõni näosaate nimi on minu jaoks võõras ka nüüd, kui see hooaeg lõpu sai... aga see on jälle minu isiklik vähene informeeritus).

No ja siis hakkas pihta- minu arust oli ta igal pool! Samuti tema näosaate esitused, mis olid väga head. Ma püüan viimasel ajal naisteajakirjadel Naised, Naisteleht ja Kroonika pidevalt silma peal hoida, no ja seal oli teda ka. Depressioonist rääkiv Kroonika artikkel võis loomulikult olla PR-trikk... aga samas võiski olla aus eneseavamine. Igatahes töötas!

Kuna meie meedia kipub eelistama ikka negatiivseid artikleid (eks seetõttu, et me tarbijatena neil rohkem klikime, kui positiivsetel), siis tundub, et leheveergudele jõuavad enamasti ikka need tuntud inimesed, kellel on midagi häda või vähemalt on olnud. Ja kui pole olnud, siis meediasse mahtumiseks pead endale mingi häda külge mõtlema. Ja kui osaled sellises saates, kus inimeste poolehoid ja sellest tulenev häältesaak määrab sinu tuleviku, siis on oluline meedias nähtav olla. Suletud ring, mida igaüks meist ise toidab.

Täna õhtul olime külas ja toas käis telekast "Su nägu kõlab tuttavalt". Kuss käsiti ka teleka ees olla. Nii ei jäänudki muud üle, kui ise ka vaadata. Siis sain aru, et ma loodan, et Juss võidab! Ma uskusin, et tema esitused on olnud parimad (kuigi ma polnud kõiki tema esitusi näinudki, rääkimata kõigi teiste omadest... aga usk oli ikka). Ja nii ma seal lootsin!

Arvata võib, et mul on ka praegu tunne, et kõik on hästi! Jah, see tunne on mul ka paljudel muudel põhjustel, sest palju asju ongi korraga hästi... aga näosaate võitja Juss Haasma üle on mul tõesti väga hea meel!

Palju õnne, "Su nägu kõlab tuttavalt" võitja Juss Haasma! Mul on sinu üle tõesti hea meel!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar