neljapäev, 5. november 2015

Täisring tahab sündida raamatuna

Kati Saara Vatmannil on valmimas raamat "Täisring- indiaanlane mõisavalitsejaks". Raamatu valmimist saab praegu Hooandjas toetada ning seega endale näiteks 10€ eest teatripilet või 20€ eest raamat soetada. Kati kirjutab nii:

Hea sõber,

12.novembriks peame koos kokku saama kolmeosalise raamatu „Täisring – indiaanlane mõisavalitsejaks“ koostamise ja kirjastamise raha 5510 eurot. Hooandja-keskkonna põhimõte on selline, et kõik või mitte midagi. Kõik! Kindlasti kõik!

Etendust „Täisring – indiaanlane mõisavalitsejaks“ nägi suvisel 21 etendusel nii mitu tuhat inimest, et juba teatakse: see on lugu 21.sajandi Eestisse põgenevast indiaanlasest, kes püüab end veenda, et ta on vaba ja vaimne – ent tegelikult õpib vabadust ja vaimsust hoopis näiliselt lõksus mõisahärralt. Nende kaksikleegitsevat naljakat ja traagilist kaksainsust ilmestab seitse naisekuju, keda lavastuses kehastab Pirjo Levandi.

Kati Saara Vatmann lõi selle loo koos Maria Indira Murutariga. Selleks, et Lauri-Kare Laos, Meelis Sarv ja Alo Kurvits saaksid eestlastele neid endid peegeldada. Puudutab. Nii sügavalt, et Kati täidab oma kohust ja jäädvustab loo raamatusse.


Täisringi-raamat on kolmeosaline.

Esiteks indiaanlase-juhtumi romaaniversioon.

Teiseks lugu näidendi saamisest, lavastuse loomisest ja turneest, mille järel mitte miski ega keski polnud enam endine.

Kolmandaks näidendi käsikiri koos kommentaaridega – et seda lugu saaks kodus järele teha :)

Töö on suur ja kaunis ning selle vormimine vajab 5510 eurot. Aitäh juba ette – õnnistatud olgu meie ühine külluse tee!

Annetajatele on loogiliseks motiks

Täisringi raamatud

Pääsmed Täisringi talvistele etendustele

Orgranics-sarja gluteeni-nisu-piimavabade toodete kinkepakk Siwira Tradingult


Eriti heldeile hooandjaile teeme indiaani higitelgi tseremooniameister Lauri-Kare Laose, väestaja-palvehelme Indi Murutari ja teenijaemand Kati Saara Vatmanni sooritusel.

Etendus Täisring läheb talvel jätkutuurile 12 mängupaika üle Eesti ning Lauri Kare Laos, Pirjo Levandi ja Meelis Sarv mängivad kaks ja pool tundi teatrites-kultuurimajades sedasama lugu.
100 eurot: puhastavad ja laadivad higitelgi tseremooniad toimuvad pööripäeviti ning rahvakalendri pühadel, ühendades põlisrahvaste palvetamise ja tänamise tavad Kati ja Indi Soone talus allika kaldal - erinevalt teistest Eestimaa higitelkidest asub meie oma hobukopli kõrval ning hobused armastavad olla nii kivide kütmise, riituse kui järgneva pikniku ligi.
1000 eurot: puhastav ja laadiv higitelgi tseremoonia saab just teile sobivaim ja õnnestunuim, kui korraldame selle teie oma seltskonnale - kümmekond sõpra mahub telki ning on Katile-Indile ja meister Karekale kenasti hallatavad.

3000 euro eest saab hoo andja nii etenduse kui higitelgi tseremoonia.

Hooandja keskkonda saab hooandmiseks siseneda siit:

Koos Sinuga tuleme sellest ettevõtmisest au ja mitmekülgse võiduga välja.

http://www.hooandja.ee/projekt/taisring-indiaanlane-moisavalitsejaks



Kati Saara Vatmann

Maria Indira Murutar

5107709

www.aabramihobulausujad.ee

1 kommentaar:

  1. kingituste ja moti valik on suuremgi - tervislik toit ja ekskursioon ja mis kõik... võimalik, et panen mängu ka ühe kevadel sündiva kihnu maalamba talle :) ja minilehma vasika :D kõlab kut nali - aga mõtlen tõsiselt!

    VastaKustuta