teisipäev, 7. juuli 2015

Sagimine välistab blogimise

Täna on olnud sagimise päev. Ja see jätkub. Kell on 23.42 ja ma istun omade ja oma laagri laste kõrval ja ootan, et nad magama jääks. See on esimene hetk päevas, kui saab ka blogida. Päris laagrilapsi veel pole, aga korraldajatele on tänane päev juba täitsa laagerdamise päev olnud. Pikk päev sagimist.

Mina tegin otse loooomulikult hommikul laululehti, nimekirju, laste rühmadesse jagamist ja muid päeviku materjale, mis loooomulikult oleks võinud varem valmis olla. Aga no nagu ikka... Kõik, mis puudutab laste nimesid, ei ole aga praegugi lõplikult selge, kuna mitme puhul selgub alles homme, kas ta lõpuks ikka tuleb kohale. Samuti lähen alles homme praostkonda, et saada viimane info maksnud laste kohta. Samuti helistasid tänagi veel mõned lapsevanemad, et: "Kas laagrikohti veel on?"

Köögis...see tähendab staabis on meil praegu aga tavaline laagriöö- meid on palju koos ja kõik teevad midagi ja mitte midagi...ja no täielik laager on :) Vägev!!!

Omad lapsed saadan küll vist varsti koju tagasi, sest nad magavad seekord nende täispuhutavate madratsite peal, need krudisevad... no ja kell on öö ja ma ikka veel valvan, kuidas nad ennast siin krudistades keeravad...

Ahjaa- maailma suurima probleemi otsa põrkusime kasvatajatega ka. Nimelt kuidas nimetada laagrilaste rühmasid? Siiani on meil olnud väikesed tüdrukud ja väikesed poisid ja keskmised tüdrukud ja keskmised poisid ja suured. Kunigi olid ka suured poisid ja tüdrukud, aga asjade loomulik käik on viinud selleni, et suurtest sai segarühm. Keskmistega on vastupidi- seekord on poisse rohkem ja see on väga tore. Eelmisel aastal olid meil suured keskmised tüdrukud ja väikesed keskmised tüdrukud. Nüüd on aga üks keskmiste rühm segarühm. Aga keskmiste segarühm kõlab...segaselt. Ja nii me olemegi teinud selle laagri suurima ajurünnaku praegu rühmanimede teemal. Vastust veel pole. Äkki homseks laste saabumise ajaks juba on.

Ja kes veel aru ei saanud, siis järgmised päevad kuulete siin ka ainult laagrist, sest ME LAAGERDAME!!!!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar