laupäev, 11. juuli 2015

Murrame traditsioone

Selle aasta laager on läinud traditsioonide murdmise lainel. Suurim neist oli maastikumängu tõstmine viimaselt täispikalt päevalt eelviimasele. Eesmärgiks see, et saaksime lõpuõhtut paremini planeerida ja varem alustada.

Uus asi päevakavas oli ka viktoriin. Liis ja Luc valmistasid piiblitundides räägitu põhjal küsimused ette. Liis viis ka viktoriini läbi ja mina täitsin tabelit. Algul läks veidi aega, enne kui saime süsteemi õiget jalga tööle. Tegime nii, et kõik tõid ise oma vastused kohe ära ja peale küsimuse lõppu said kõik ka kohe teada, kes punkte sai. Oma kraaksuva esimesel päeval ära kadunud häälega lugesin aegajalt ka skoori ette.



Jooksu pealt sai lisatud ka tarkade klubi võistkond, mis koosnes abikasvatajatest. Nemad polnud küll piiblitundides käinud, kuna täitsid sel ajal muid kohusutusi, kuid laagrile eelnev haritus tõi neile auväärse 2.koha. Stiilinäide tarkade klubist tööhoos:


Tarkade klubi võistkonna vastuste stiilinäide:
Küsimus: mis oli Joosepi elukutse?
Vastus: Heli segamine töötegemise ajal (kes veel ei tea, siis küsimus oli Piibli Joosepi kohta, aga mul on kodus ka üks Joosep... kelle puhul tundub aegajalt, et teda on 7 tükki).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar